Xiaomi Cihazlarda Reklamları Kaldırma 2019

/ 22 Haziran 2019 / 1.610 / yorumsuz
Xiaomi Cihazlarda Reklamları Kaldırma 2019

Xiaomi tarafından son dönemlerde telefon konusunda büyük adımlar atıldı. Xiaomi, kendine özgü ara yüzüne sahip olan MIUI, birçok kullanıcı tarafından olumlu tepki aldı. Ancak cihazın beklenmedik anlarda bir anda reklam çıkarması bazı kullanıcılar için sinir bozucu bir hale dönüştü. Bu yazımızda ise Xiaomi cihazların reklamlarını nasıl kaldırabileceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Dünya genelinde cihazların fiyat konusunda dikkat çekici ürünler ortaya çıkaran Xiaomi, ülkemizde de aynı şekilde olumlu tepkileri topluyor ve birçok kullanıcının gözdesi oluyor. Her şey bu kadar iyi giderken cihazların ara yüzünde sayısız reklam yer alması kullanıcıların en büyük problemleri arasında yerini alıyor.

Xiaomi cihazların fiyat konusunda dikkat çekici olduğunu yukarıda bahsetmiştik. Fiyatını diğer cihazlara kıyasla düşük tutan Xiaomi, bu fiyat dengesini de yapmış olduğu reklamlar sayesinde sağlayabiliyor. Ancak bu reklamların kaldırılma yönteminin bulunduğundan da bahsetmiş olalım.

Eğer siz de bu reklamlardan rahatsızlık duyuyorsanız ve kaldırmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • İlk olarak cihazınızı açın ve Ayarlar alanına girin.
  • Daha sonra ek ayarlar kısmına girerek Gizlilik sekmesini açın.
  • Karşınıza çıkacak sayfanın alt kısmında yer alan Reklam Servisleri alanına tıklayın.
  • En son ise öneriler alanını kapatın.
  • Bu işlemleri uyguladığınız zaman karşınıza sık olarak reklam çıkmayacaktır.

MIUI güvenlik uygulamasında yer alan reklamları kaldırmak için de Mİ güvenlik yazılımına giriş yapmanız gerekecektir. Uygulamanın ayarlar kısmına geçiş yaptığınız zaman Tavsiye Al butonu aktif olacaktır. Bu butonu kapattığınız zaman güvenlik ile alakalı olan reklam artık karşınıza çıkmayacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz