Tablet sürümü öğrenme 2019

/ 27 Mart 2019 / 8.299 / yorumsuz
Tablet sürümü öğrenme 2019

Teknoloji ileri seviyeye taşındıkça akıllı telefon, bilgisayar ve tablet kullanımı da yaygınlaşıyor. Bu yazımızda da tabletin hangi sürümünün kullanımı olduğu konusunda yardımcı olacağız. Tabletiniz iOS ya da Android ise hangi sürüm olduğunu aşağıda olan adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

Android Sürüm Öğrenme İşlemi

Android tabanlı bir tablete sahipseniz, hangi sürüme sahip olduğunu öğrenmek için tabletinizi açıp ayarlar alanına tıklayın. Cihaz hakkında ya da Telefon hakkında yazan bölüme basınız. Bu işlemleri tamamladıktan sonra tabletinizin hangi sürümünün yüklü olduğunu öğrenebilirsiniz.

Tabletinizin hangi sürüme ait olduğunu üst kısımda bulunan adımlar sayesinde öğrenebilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip bir tabletiniz varsa ve sürümünün ne olduğunu bilmiyorsanız aşağıda bulunan adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

iOS Sürüm Öğrenme İşlemi

iOS işletim sistemli olan tablet yani iPad sürümünü öğrenmek için ilk olarak ayarlar kısmına geçiş yapın. Ayarlar kısmının ardından genel seçeneğine tıklayın. Daha sonra hakkında bölümü ve son olarak sürüm bölümüne geçerseniz cihazınızın sürümünü öğrenebilirsiniz.

Yukarıda olan adımlar sayesinde iOS sürümünü öğrenebilirsiniz. Üstte olan yöntem dışında ayrı olarak itunes üzerinden iPad ios sürüm bulma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

iPad iOS Sürüm Öğrenme

Yukarıda olan işlem daha basittir. Ancak ikinci yöntem olarak yani itunes üzerinden öğrenme işleminden bahsedeceğiz. Usb kablo ile itunes yüklü bilgisayara bağlantı yapıp ardından apple kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra özet kısmında tabletinizin tüm bilgilerini görebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz