Turkcell sms gitmiyor hatası 2019

/ 16 Nisan 2019 / 53.999 / yorumsuz
Turkcell sms gitmiyor hatası 2019

Turkcell kullanıcıları son zamanlarda kısa mesaj sms gitmiyor hatasıyla karşı karşıya kaldı. Göndermek istediğiniz mesajları yeniden gönder demenize rağmen mesajlar yinede gönderilmemektedir. Peki bu sorunun çözümü ne? İşte detaylar…

Akıllı telefonlarımız iPhone ve Android platformlarında Turkcell kullanıcıları sms gitmiyor hatasıyla karşılaşabiliyor. Bunun için sizlere bazı çözüm yollarını aktaracağız. Turkcell kullanıcılarından gelen çok fazla mailden dolayı bu haberi yazma gereği duyduk.

Turkcell sms gitmiyor çözümü

Turkcell sms gitmiyor hatası iki sebepten kaynaklanmaktadır. Birincisi Turkcell sorunları veya iş yoğunluğundan olurken, ikincisi ise telefonunuzdan kaynaklanmaktadır. İlk olarak telefonunuzdan ayarlar ve sms ayarları kısmına gelin.

Bu kısımda faturalı kullanıcılar +905329010000 numarası yazsın. Diğer TL kullanıcıları ise +90535901000 yazacaklar.

Mesaj tipi kısmına ise Standart yada Yazı yazın. Mesaj geçerliliği süresini ise Maksimum olarak seçim. Eğer sorun devam ederse Turkcell’den sms ayarı talep etmeniz gerekecektir.

Android kullanıcıları sms ayarı için “http://www.turkcell.com.tr/yardim/htc-one-yardim/baglanti-ayarlari/htc-one-sms-ayarlari” sayfası üzerinden erişim sağlayabilir.

iPhone kullanıcıları ise iMessage kullanıyorsanız mobil veri veya wi-fi durumunu değerlendirin. Bunun için ise ayarlar penceresine girin ve mesajlar kısmından sms olarak gönder kısmını aktif edin.

Bugün sizlere Turkcell sms gitmiyor hatası için çözüm yollarını anlattık. Eğer tüm bu durumlara rağmen çözülmüyorsa, telefonunuzu tamamen kapatıp yeniden açın. Sorun yinede devam ederse eğer, Turkcell operatör temsilcileri ile iletişime geçin. Bunun için ise 0532 532 00 00 numarasını arayabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz