Samsung Galaxy J7 Teknik Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.525 / yorumsuz
Samsung Galaxy J7 Teknik Özellikleri

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy J7 Özellikleri Sızdırıldı 

Samsung markası tarafından ekonomik fiyatlı akıllı telefonlar kategorisi için özenle tasarlanan Samsung Galaxy J7 büyük bir merakla beklenmeye devam ediliyor. Galaxy Note 7 modelinde yaşadığı olumsuzlukları silmek adına çalışmalarına çok daha titiz bir şekilde devam eden Samsung Galaxy S8 modelinden sonra Galaxy J7 serisinde de çalışmalarına ağırlık verdi.

Samsung Galaxy J7 Teknik Özellikleri

Üst model telefon segmenti isin Samsung S serisi ile model üretmeye devam ederken giriş ve orta seviye için ise Galaxy J serisinde üretim yapmayı planlıyor. Her sene yeni bir modelin tanıtımını yaparak bunu geleneksel hale getiren Samsung Galaxy J serisi için 2017 yılında J7 modeli üzerinde çalışıyor. Yeni modelin en büyük özelliği önceki serilere oranla son derece değişen dış görüntüsü oluyor. Sızdırılan ilk bilgilere göre telefonda 5,5 inç büyüklüğüne sahip olan ekran tercih ediliyor.

Samsung tarafından üretilen Exynos işlemci kullanılırken 32GB depolama alanı ve 3 GB RAM bilgileri yer alıyor. Ekran Full HD çözünürlük ile destekleniyor ve bu sayede görüntülerin çok daha iyi olması garanti altına alınıyor. Samsung Galaxy J7 fiyatı için ise henüz net bir açıklama bulunmuyor. Çünkü fiyatın belirlenmesi için mutlaka öncesinde telefonda yer alacak özelliklerin kesinleştirilmesi gerekiyor. Bu nedenle Samsung Galaxy J7 fiyat aralığının 2017 yılının ilk çeyreği içinde mutlaka açıklanmış olması bekleniyor. Yeni çıkan markalar tarafından üretilen akıllı cep telefonlarının fiyat performans eğrisini arttırması bu konuda Samsung ’un işini oldukça zorlaştıracağa benziyor.

Siz Galacy J7 İle alakalı Ne Düşünüyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz