Xiaomi Mi 5c Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.319 / yorumsuz
Xiaomi Mi 5c Cep Telefonu Özellikleri
Xiaomi Mi 5c Bilgileri Sonunda Sızdırıldı
Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin  piyasaya süreceği yeni Mi 5c bilgileri sızdı.
Çin Pekin merkezli Xiaomi, ülkemizde ve dünyada adını duyurmaya devam ediyor. Şirketin geçmişi incelendiğinde dünyanın en büyük 4. Akıllı telefon üreticisi olduğu, akıllı telefonun yanında dizüstü bilgisayarlar, tüketici teknolojileri ve mobil uygulamalar konusunda da aktif olduğunu ve 2014 yılında dünya çapında 60 milyondan fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirdiği bilgilerine ulaşıyoruz.
Her geçen gün piyasaya sürdüğü yeni modellerler kendi markası içinde bir yarışa giren Xiaomi’nin, piyasaya görüntüleri sızdırılan Meri kod adı ile anılan Xiaomi Mi 5c’nin satışını Çin için oldukça önemli olan 12 Aralık Satış Festivalinde başlatması bekleniyor. Ülke için oldukça önemli olan bu satış festivalinin heyecanla beklenmesinin en önemli sebeplerinden biri de her yıl birçok firmanın yeni ürün tanıtımlarını ve satışını bu festivalde gerçekleştirmesinden kaynaklanıyor.
Xiaomi Mi 5c Özellikleri
Çin’de büyük bir e ticaret sitesi olduğu zannedilen bir siteden sızdırılan fotoğraflar incelendiğinde, ürün ilk başta Mi 5’e benziyor. Ancak sadece fotoğraf üzerinden bir inceleme yapıldığı için en net bilgileri ürün piyasaya sürüldüğünde elde edeceğiz. Mi 5’te olan arka yüzdeki cam ya da seramik seçeneği bu cihazda maalesef olmayacak çünkü arka yüz ve kenarlar metalden üretilmiş görünüyor. Cihazın diğer özelliklerine bakıldığında 5.15 ya da 5,5 inç ekran, 3 GB Ram ve şirketin kullandığı Pine Cone isimli işlemci dikkat çekiyor. Piyasaya sürülecek telefonda Android 6.0.1 Marshmallow’un yüklü olması bekleniyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz