Snapchat Groups Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.622 / yorumsuz
Snapchat Groups Özelliği

Ve Sonunda Beklenen Groups Özelliği Snapchat ’e Geldi! 

Uzun süredir İnstagram ile verdiği mücadele ile gündemde olan Snapchat bir yandan da uygulamasını üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Uygulamanın önemli merkezlerinden biri olan  Snapchat Groups özelliği devreye sokuldu. Bu sayede birbirlerine Snap’i göndermek isteyen kişiler tek tek mesaj yazmak yerine Groups özelliği sayesinde oluşturdukları mesajı listelerinde bulunan 16 kişiye aynı anda gönderebilecekler.

Aynı Anda 16 Kişiye Snap Yollayabilirsiniz 

Bugün itibari ile kullanıma konulan bu özellik sayesinde Snapchat üzerinden sadece 24 saat kayıtlı tutulacak olan snap mesajınızı aynı anda seçtiğiniz 16 kişiye yollayabiliyorsunuz. Yine cihazınızın alt ekranında yer alan bildirim bölümünde mesajı göndermiş olduğunuz kişileri de görmenize izin veriliyor.

İsmi görülen kişilerden sadece birini seçerek mesajlaşmaya özel olarak ta devam edebiliyorsunuz. Bu sayede iki kişinin özel mesajlaşmalarına bağlı olarak diğer grup üyelerinin rahatsızlık duymasının da önüne geçilebiliyor. Groups içerisinde yer alan hızlı sohbet yani Quick Chat adı verilen bu özellik spam mesajlardan gruptaki diğer kişilerin korunmasını sağlıyor.

Buna ek olarak ön izleme ekranını kullanarak snapi kesip sticker’a dönüştürmenizi sağlayan Scissors ve Memories bölümünde bulunan snap’lerinizi özel filtreler uygulamanızı sağlayan Paintbrush isimli iki yeni araçta Snapchat üzerinde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli kılmanızı sağlayacak dokunuşlar olarak öne çıkıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz