Galaxy S9 Mini Geliyor

/ 15 Kasım 2017 / 1.578 / yorumsuz
Galaxy S9 Mini Geliyor

Galaxy S9 Mini İçin Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Samsung Galaxy S9 mini modeli hakkında beklentiler artarken model hakkında her geçen gün yeni bir bilgi sızıntısı yaşanmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen son bilgi sızıntısı sonrasında Samsung markasının ekran boyutu 5 inçten daha küçük olan bir cihaza Infinity Display ekran teknolojisi uygulayacağı iddia ediliyor. Bu sayede küçük bir cihazda da kavisli ekranın kullanılabileceğini ünlü marka kanıtlamış olacak.

Kavisli S9 Mini Üretilebilir Mi? Infinity Display, 

Şu an için sızdırılan ilk bilgiler ışığında sözü geçen kavisli ekrana sahip olan cihazın Samsung Galaxy S9 Mini olup olmadığı kesinlik kazanmış durumda değil. Yine sözü geçen bu cihazın kesin olarak üretilip üretilmeyeceği de belirtilmiyor. Şu ana kadar S serisi telefonlarında kavisli ekran teknolojisi kullanan ve bu konuda oldukça olumlu notlar alan Samsung için başka bir seride bu ekran teknolojisini kullanmak son derece büyük bir yenilik olarak dikkat çekiyor.

Galaxs S8 Mini Prototip Olarak Kalmıştı

Hatırlanacağı üzere henüz 2017 yılının hemen başında Samsung markasının Samsung Galaxy S8 mini modeli için çalışmalara başladığı duyurulmuştu. Ancak prototip çalışması bir türlü gerçeğe dönüştürülemedi ve büyük bir beklenti olmasına rağmen bu serinin mini modeli satışa sunulmadı. Şimdi gözler Samsung markasına çevrildi ve herkes Galaxy S9 mini serisinin Galaxy S8 mini serisi ile aynı kaderi paylaşıp paylaşmayacağını merak etmeye başladı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz