Android’de bulunan en iyi Pokémon oyunları

/ 26 Eylül 2018 / 4.774 / yorumsuz

 

Android’deki en iyi Pokémon oyunları

Pokémon, hem TV‘de hemde Game Boy cihazlarında dikkat çekti. Bugün hayranlar en sevdikleri oyunları oynamak için Android oyunlarına yöneliyorlar, bu yüzden en iyi Pokémon oyunlarının kapsamlı olmayan bir listesi.

 

Pokémon GO

Pokémon GO‘nun geçen yıl Pokémon taraftarlarının oynadıkları her seferinde çocukluklarını yeniden keşfetmelerine izin verdiği için gerçek bir vızıltı vardı. Kısacası, uygulama açıkken dolaşılabilir ve arttırılmış gerçeklik özelliği sayesinde Pokémon‘u tespit etmek için telefonunuzun kamerasını kullanabilirsiniz .

Oyun hızla popüler oldu.Bir dev güncelleme geçtiğimiz günlerde oynamaya devam edilmesini sağlamak ve kullanıcılara farklı bir deneyim sunmak için başlatıldı.

 

 

Uygulama sürümü: 0.63.4
Uygulama boyutu: 85,9 MB
Uygulama uyumluluğu: Android 4.4 veya daha üstü
Fiyat: uygulama alımlarında ücretsiz

Pokémon GO Google Play İndir

 

Pokémon: Magicarp Jump – (yenisi)

Magicarp Jump tamamen farklı bir tür olan Pokémon oyunu.Pokémonlarla ilgilenip eğitmelisin ve son olarak, yeterince güçlü olduklarında onlarla savaşmalısın.

Ayağa kalkıp gezmene gerek yok, bu Pokémon oyununu kanepeden oynayabilirsin.Oyun kesinlikle sizi eğlendirecek , tamamen Pokémon dünyasına dalmak istiyorsanız, farklı bir oyun seçmelisiniz.

 

 

Uygulama sürümü: 1.1.0
Uygulama boyutu: 59.1 MB
Uygulama uyumluluğu: Android 4.1 veya daha üstü
Fiyat: uygulama alımlarında ücretsiz

Pokémon: Magikarp Jump Google Play İndir

 

Pokémon TCG Online – (Pokémon kart oyunu)

Bu tamamen farklı bir oyun türü: kart toplama hakkında. Orijinal kart toplama oyununun dijital uyarlamasıdır.İnsan yada yapay zeka olabilecek bir rakiple karşılaşırsınız ve geleneklere göre: Bir rakiple karşılaşırsınız ve ikiniz de kartlar bulacağınız sahneye girersiniz.

Tüm oyunlarda olduğu gibi, amaç en iyi ele sahip olmak ve en iyi kartları kazanmak.Oyun Android ve iOS tabletleri , hatta Windows ve MacOS için kullanılabilir.

 

 

Uygulama sürümü: 2.45.0
Uygulama boyutu: 25.09 MB
Uygulama uyumluluğu: Android 4.0 veya daha fazlası
Fiyat: uygulama alımlarında ücretsiz

 

Pokémon TCG Online Google Play İndir

 

 

 

 

Pokémon Shuffle – (bulmaca oyunu)

The Pokemon Company” den bir oyun. Ayrıca basit oyun ve çocukça grafiklerle biraz farklı.Pokémon‘la savaşmalı ve onları yakalamalısınız , dövüşler ise ; Pokémon‘unuzu (en az üç) yatay yada dikey olarak yan yana yerleştirmeniz gereken bir ızgara üzerinde yer aldığı için oldukça orijinaldir.

Oyun kullanıcı dostu ve anlaşılması nispeten kolaydır.Oyunun avantajı (en azından bazı insanlar için), stresli olmamasıdır.Bu oyun belirli cihazlarla uyumlu değildir.Bu nedenle daha fazla bilgi edinmek için Play Store sayfasındaki açıklamalara göz atmayı unutmayın.

 

 

Uygulama sürümü: 1.10.0
Uygulama boyutu: 75,1 MB
Uygulama uyumluluğu: Android 4.1 veya daha üstü
Fiyat: uygulama alımlarında ücretsiz

 

Pokémon Shuffle Mobile Google Play İndir

 

 

Kamp Pokémon – (Pokémon evreni keşfetmek için oyun)

Kamp Pokémon kendi içinde ama aynı zamanda başka bir şekilde özel bir oyundur.Yukarıda bahsedilen oyunların hepsi belirli bir hedefe sahiptir.Kamp Pokémonu , somut bir amacı olmadığı için farklıdır , tamamı Pokémon evreni keşfetmekle ilgilidir. Konsept basittir: Kendinizi çeşitli etkinliklerden seçebileceğiniz bir adada bulacaksınız.Bu aktiviteler Pokémon‘u dövüşmekten aramaya kadar uzanıyor.

Gelişmiş grafikler beklemeyin: Oyunun amacı, tek bir etkinliğe odaklanmak ve potansiyelini maksimize etmek yerine basit ve çeşitli bir deneyim (çeşitli aktiviteler üzerinde) sunmaktır.Buna ek olarak, oyun hem çocuklara hemde yetişkinlere uygun olacak ve herkesi eğlendirecek, bir süre sonra sıkıcı gelebilir.

 

 

Uygulama sürümü: 1.2.6
Uygulama boyutu: 179 MB
Uygulama uyumluluğu: Android 2.3 veya daha fazla
Fiyat: tamamen ücretsiz

Camp Pokémon Google Play İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz