Android birini arayınca meşgul çalıyor sorunu 2019

/ 28 Mayıs 2019 / 5.501 / 2 Yorum
Android birini arayınca meşgul çalıyor sorunu 2019

Rehberde yer alan bir kişiyi aradığımda meşgul çalıyor veya hiç ulaşamıyorum hatası nedir? Başka hattan arama yaptığımda ise ulaşıyorum sorunu için sizlere bazı bilgileri aktaracağız.

Akıllı telefonlarımızdan birini aradığımız sırada daima meşgul çalıyor. Aradığımız kişi beni engellemişse eğer bu durumu nasıl öğrenirim. Evet aramış olduğunuz numaranın sizi engelleme ihtimali elbete var. Ancak bilerek veya yanlışıkla engellemişte olabilir. Bazen ise kişiler yanlışıkla engelliyor ve onlarda sizi uzun bir zaman arayamıyor. Bunun için kişiyi farklı bir numaran aramak ve durumu anlatmak en doğru çözüm olacak.

Eğer siz kendinizden şüpheleniyorsanız, rehberden o kişiyi bulun ve numara engelleme kısmına gelin. Belki yanlışlıkla siz engellemiş olabilirsiniz.

Biri beni arıyor ancak hep meşgul çalıyorum!

Bu sorunu yaşıyorsanız eğer, mutlaka numara engelleme kısmına gelip kontrol etmenizde fayda olacaktır. Aşağıda anlattığım adımları tek tek kontrol edin. Samsung Galaxy modeli üzerinden örnek vereceğiz. Rehberi açın ve sağ kısımdan üç noktaya basın. Kişinin engelini kaldır kısmına dokunun. Diğer Android modellerde ise ayarlardan arama kısmı kontrollerinden bu kısma ulaşabilirsiniz. Buna ek olarak mesaj atamıyorum hatasını da alıyorsanız eğer, engel durumu varsa mesajda atamayabilirsiniz.


Biri beni aradığında sürekli meşgul çalıyor hatası

Biri sizi arıyor ancak daima meşgul çalıyorsa, tüm numaralar sizi arayamıyorsa, faturanız ödenmediği zaman bu sorun meydana gelebiliyor. Bunun dışında tüm aramaları engellemişte olma ihtimaliniz bulunuyor. Hemen *#33# arama tuşunu kullanınız. Engel kaldırma kodu ise ##002# ve sonra #330*0000# kodlarını denemenizde fayda olacak. Bu tuşlamaları yapıp arama tuşuna basınız.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz

Android birini arayınca meşgul çalıyor sorunu 2019 (2 Yorum)

  1. Birisi beni aradığında meşgul olmadığım halde arayan tarafına meşgul olduğum bildiriyor. bende herhangı bır belırtı olmuyyor. sadce o cagrıyı sonlandırdıgında bende cevapsız arama gozukuyor. bu durum sadece bende kayıtlı olmayan nmaralarda oluyor. Bu problemin çözümünü istiyorum. acıl olarak yardımcı olacak arkads varsa sımdıden tesekkur ederım.

  2. BENDE KAYITLI OLMAYAN KISI ARADIGINDA TELEFONUM MESGUL GORUNUYOR ARAYAN KISIYE . HALBUKİ BEN KIMSE ILE KONUSMUYORUM AYRICA TELIM CALMIYOR arayan kısı kapattıgında ıse telde ekranda cevapsız arama gozxukuyor NEDEN OLABILIR SİZCE REDMİ NOTE 8 TELİM. cevabınızı beklıyorum şimdiden tesekkur ederım