Chrome tarayıcıda meb.gov.tr adresine giremiyorum 2019

/ 10 Nisan 2019 / 10.573 / yorumsuz
Chrome tarayıcıda meb.gov.tr adresine giremiyorum 2019

Kullanıcılar tarafından sık olarak karşılaşılan sorulardan biri de akıllı telefonlarda, Google Chrome web tarayıcısından meb.gov.tr linkini yazdığınız zaman karşınıza çıkan hatadan bahsedeceğiz. Bu hatanın sebebini çözmeye çalışacağız. Farklı sitelere giriş yapamama ya da engellenme nedeniyle bu sorun ortaya çıkabilir.

Meb.gov.tr Erişim Sıkıntısı Nasıl Çözülür?

Google Chrome tarafından olan veri tasarruf modu sayesinde web sitelerini daraltmaktadır. Bu sebepten kaynaklı olarak da ortaya çıkan hatalar sitenin açılmasına engel olabilir. İlk olarak yapmanız gereken veri tasarrufunu kapatmak. Bu modun açık olmasıyla kaynaklı sorun oluşabilir ve siteye girişiniz engellenebilir. Ayrıca bu özellik sadece mobil cihazlarda değil masaüstü bilgisayarlarda da bu özellik aktiftir.

Veri Tasarruf Modunu Nasıl Kapatabilirim?

Veri tasarruf modunu kapatmak için ilk olarak Ayarlar alanına girin. Ardından gelişmiş seçeneğine basın. Veri tasarrufu karşınıza çıkacaktır. Bu alanda olan veri tasarruf bölümünü kapatın. Kapalı ise de bu ayarı aktif hale getirin ve Chrome’a giriş yaparak tekrar meb.gov.tr adresine erişim sağlayabilirsiniz. Başka bir hatırlatmada bulunacak olursak, bu ayar sadece meb.gov.tr adresi için geçerli değildir. Başka sayfalara giriş yapamıyorsanız yukarıda anlattığımız adımları, diğer sayfalar için de uygulayabilirsiniz.

Son olarak vpn eklentisi ya da proxy kullanıyorsanız bu çeşit yazılımlar ya da proxy ayarlarından kaynaklı olarak siteye girişiniz engellenebilir. Bu yazılımları iptal ederek de siteye tekrar giriş yaparak deneyebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz