Dualingo Dil Öğrenme Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.142 / yorumsuz
Dualingo Dil Öğrenme Uygulaması
Dualingo Dil Öğrenme Uygulamasına “Sosyal Ağ” Desteği Geldi
Dil öğrenme uygulaması arayan kişilerin ilk tercihi olmayı başaran ve dünya genelinde en çok indirilen uygulamalar arasında yer alan Dualingo kendisini geliştirmeye devam ediyor. Dualingo uygulamasının resmi internet sitesi üzerinden yapılan yeni duyuru ile birlikte yeni uygulamaya sokuluna Dualingo Clubs özelliği sayesinde artık arkadaşlarınız ya da istediğiniz kişiler ile beraber yeni bir dil öğrenme keyfini yaşayabileceksiniz. 
150 Milyon Kişi Kullanıyor
Uygulamayı ilk hizmete sunulduğu günden bu yana 150 milyondan fazla kişi indirirken Dualingo İngilizce başta olmak üzere pek çok dili öğrenmenize imkân veriyor. Dünyanın en çok tercih edilen dil uygulaması olmasının ana nedeni ise klasik eğitim yöntemlerinden farklı olarak kendine has bir yöntem geliştirmesi ve bu sayede daha kolay dil öğrenme imkânı sağlaması olarak kabul ediliyor. 
Dualingo Clubs İle Dil Öğrenmek Daha Eğlenceli 
Uygulamaya yeni eklenen Dualingo Clubs özelliği sayesinde dilerseniz 15 kişiye kadar gruplar oluşturmanıza izin veriliyor. Bu sayede arkadaşlarınızla beraber dil öğrenmenize olanak sağlanıyor. Aynı zamanda dil öğrenme sürecinde rekabet faktörünü devreye sokmak isteyen kişilere uygulamanın yeni özelliği skor tutma imkânı da sağlıyor ve grup içinde olan kişiler topladıkları bu puanlar ile grubun lideri olmaya çalışıyor. Dualingo Android ve İOS işletim sistemlerinde yeni özelliği devreye sokarken masa üstü kullanıcılarının ise yeni özellikten yararlanmak için biraz daha beklemeleri gerekiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz