Instagram hikayeden paylaş özelliği 2019

/ 1 Mayıs 2019 / 1.318 / yorumsuz
Instagram hikayeden paylaş özelliği 2019

Bugün sizlere instagram hikayelerinden paylaşma özelliği hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Instagram hikayeden paylaş nasıl açılır ve kapatılır? İşte detaylar…

Platforma gelen birçok güncelleme ile beraber yeni özellikler gelmeye başladı. Peki yeni gelen instagram hikayelerinden paylaşım yapma nedir? İşte bu konuda birçok bilgi yer alıyor. Eğer bu özelliğe izin verirseniz bir başkası sizin hikayenizi paylaşma iznini sahip olacaktır. Peki bu izin nedir ve nasıl verilir hemen bundan bahsedelim.

Instagram hikayeden paylaş özelliği nedir?

Instagram’da hikayeden paylaş özelliği nasıl aktif edilir? Hemen başlayalım;

  • İlk olarak ayarlara girin
  • Daha sonra gizlilik ve güvenlik kısmına gelin
  • Buradan hikayeden yeniden paylaşma özelliğine gelin.

Yukarıda yer alan özelliği açık yani aktif ederseniz izin verecek ve kişilerin sizin hikayenizi paylaşmasına olanacak sağlayacaksınız. Ayrıca kullanıcı adınız daima gönderilerde görünecektir. Böylelikle kişiler paylaşımınızı repost edecektir.

Instagram da hikaye repost etme nedir?

Yukarıda anlattığımız ayarları aktif etmeniz halinde, diğer kullanıcılar sizin hikayenizi repost edecek. Yeni paylaşabilecekler. Ancak kapatırsanız hikayeyi hikaye olarak başka kişiler repost edemeyecektir.

Bugün sizlere repost ve hikaye paylaşma özelliği hakkında bazı açıklamalarda bulunduk. Sizlerinde bu açıklamalar dışında sorularınız olursa eğer, aşağıdan yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz