Instagram’da iletişime geç butonu ekleme 2019

/ 3 Haziran 2019 / 3.516 / yorumsuz
Instagram’da iletişime geç butonu ekleme 2019

Tüm dünyanın en fazla kullanmış olduğu sosyal ağ platformu Instagram’da birçok güncelleme ile gelişim devam ediyor. Son gelen özelliklerden birisi ise “iletişime geç” butonu olarak dikkat çekiyor.

Instagram profillerine baktığımızda bazı kullanıcıların profilinde iletişime geç butonunu görüyoruz. Böylelikle daha hızlı bir iletişim sağlandığını fark ediyoruz. Peki iletişime geç butonu nasıl yapılıyor? Bu özellik nasıl aktif ediliyor?

İletişime geç butonu yapmak için veya profilinizde böyle bir buton olmasını isterseniz eğer, hesabınızı iş hesabına dönüştürmeniz gerekiyor. Bunun için normal hesaptan diğer hesaba geçmeniz gerekmekte. Peki işletme hesabına geçersem hesabımda neler olacak?

İşletme hesabına geçtiğinizde hesabınızda;

  • Takipçi arttırma ipuçları,
  • Gönderiyi kaç kişi gördü detayları,
  • Toplam kaç erişim,
  • Takipçiler için yaş ve cinsiyet gibi aktif olma durumları,
  • Buton ile direk ulaşım kolaylığı
  • Takipçi performansları,

İnstagram İşletme Profiline Geçme

Eğer sizlerde ınstagram’da işletme hesabı profiline geçmek isterseniz yapmanız gerekenler çok basit. İlk olarak ayarlar- işletme profiline geç kısmını takip edin. Daha sonra gerekli bilgileri doldurduktan sonra sizlerde iletişim butonunu kendi profilinize ekleyebilirsiniz. Oldukça basit olan bu yöntem ile takipçileriniz ve profilinizi ziyaret edenler daha basit bir şekilde size ulaşacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz