Samsung Galaxy Book Tablet Özellikleri ve Görüntüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.121 / yorumsuz
Samsung Galaxy Book Tablet Özellikleri ve Görüntüsü

Samsung Galaxy Book Özellikleri ve Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Akıllı cep telefonu kategorisinde olduğu kadar tablet kategorisinde de iddialı olduğunu her fırsatta gözler önüne seren Samsung tarafından üretilen son tablet modeli olarak öne çıkan Samsung Galaxy Book hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung tarafından üretilen yeni tablet modeli hakkında merak edilen en önemli sorulardan biride markanın MCW 2017 organizasyonunda yeni modelin tanıtımını yapıp yapmayacağı oldu.

Samsung Galaxy Book İşletim Sistemi Ne Olacak?

Resmi tanıtımın yapılması halinde yanıt aranan pek çok soru hakkında da kesin bilgi alınmış olacak. Bunlardan biride cihazın işletim sistemi olarak öne çıkıyor. Bugüne kadar Samsung ürettiği tüm tabletlerde Android işletim sistemi kullanmayı tercih ederken Samsung Galaxy Book işletim sistemi için ise iddialar bunun tersi yönünde. Çünkü iddialara göre Samsung yeni tabletinde işletim sistemi olarak Windows 10 işletim sistemi kullanmayı tercih edecek.

LTE Bağlantısı Olacak Mı?

Samsung Galaxy Book ile ilgili ortaya atılan dikkat çekici iddialardan biride cihazda LTE bağlantısı özelliğinin bulunacak olması. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa bu bağlantı sayesinde tabletinize telefonunuzun SIM kartını takabileceksiniz ve mobil veri üzerinden internet bağlantısı kurabileceksiniz. S Pen desteğinin olmasına kesin gözü ile bakılan Samsung Galaxy Book genel hatları ile aslında Samsung Galaxy Note serisinin özelliklerine sahip olan bir tablet olarak satışa sunulacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz