Snapchat silinen fotoğrafları geri getirme 2019

/ 18 Nisan 2019 / 118.284 / 6 Yorum
Snapchat silinen fotoğrafları geri getirme 2019

Snapchat silinen fotoğraflar nasıl geri getirilir? snapchat silinen fotoğrafları geri getirme işlemi. Snapchat kullanıcılarının çok fazla merakettiği silinen mesaj video veya fotoğraflar nasıl geri getirilir oluyor. iPhone ve Android cihazlarda eski snapleri geri almak mümkün mü? İşte detaylar…

Snapchatte silinen içerikleri geri getirme sorularınız için size bazı ipucularını vereceğiz. Ayrıca platformunda video,fotoğraf ve DM platformu olduğunu belirtelim. Bu platformda yükleyeceğiniz videoların en az bir en fazla 10 saniye ile sınırlı olduğunu ve bir süre sonra kendiliğinden otomatik olarak silineceğini söyleyelim. Bu bakımdan geri getirme durumunu da yok oluyor.

Snapchat silinen verileri geri getirme

Snapchatte verileri geri getirmek mümkün mü? Snapchatte silinen fotoğrafları telefonda yer alan galeri snapchat klasörü boş olması halinde geri getirilir mi? Bu konu hakkında bazı bilgiler bulunuyor. Üçüncü parti uygulamaları bu işi çözebiliyor. Kendim denemedim ancak;

  • Android platformu için EaseUS MobiSaver programı
  • iOS platformu ise EaseUS MobiSaver programını kullanabilirsiniz.

Bu verdiğimiz uygulamalar telefonlarınızda silinen verileri geri kurtarma programı olarak çalışmaktadır. Böylelikle silinmiş olan resim, video, müzik ve dosyalarını kurtarabilirsiniz. Cihazlarda yer alan .nomedia dosyası içerisinde ki silinen dosyaları kurtarmakla görevlidir.

Sizlerinde Snapchatte silinen verileri geri getirme konusunda bildiği yöntemler veya çalışan denenmiş yöntemler bulunuyorsa, yorum yazarak bizlere iletirseniz, tüm kullanıcılar bu durumdan faydalanır. Ayrıca soru ve görüşleriniz için yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz

Snapchat silinen fotoğrafları geri getirme 2019 (6 Yorum)

  1. Snapchati silince snap anılarımdaki fotoğrafların bir kısmı gitmiş ve bu fotoğraflar galeride yedeklenmemişti
    Silinen bu fotoğrafları nasıl geri getireveğim

  2. Merhabalar snapchatteki bana özel kısmında olan snaplerim bir anda kayboldu tarih falan herşey görünüyor fakat snape basıldığında sadece siyah ekran görünüyor snapi nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz? ☺️

    • Snapchat bana özel de olan fotoğraflarım açılmıyor yardım edin bir çözümü var mı