SnapChat Video İndirme İşlemi 2019

/ 8 Temmuz 2019 / 1.886 / yorumsuz
SnapChat Video İndirme İşlemi 2019

Bu yazımızda popüler uygulamalardan biri olan SnapChat uygulamasında video indirme işleminin nasıl olacağı konusunda yardımcı olacağız. SnapChat üzerinden indirmek istediğiniz videoları bu yazımızdan sonra kolay bir şekilde halledeceksiniz. Hepimizin bildiği gibi SnapChat uygulamasında yapılan paylaşımlar 24 saat sonra silinir.

SnapChat tarafından kurulan 24 saat sistemi birçok kişinin bu uygulamayı kullanmasının kaynağıdır. SnapChat uygulamasında bu sistem popüler olduktan sonra, 24 saat sonra kaldırılan video ve fotoğraf hikâyelerini önce Instagram daha sonra Facebook ve WhatsApp’da getirdi. Diğer sosyal medya uygulamalarında da yapılan paylaşımlar 24 saat sonra hikâyeden kalkmaktadır.

Bu başlığımızda yer alan konuya gelecek olursa, SnapChat üzerinden hikaye paylaşımını gerçekleştirdikten sonra paylaşımınızı kendi cihazınıza indirmek istiyorsanız aşağıda yer alan uygulamaları indirebilirsiniz.

SnapChat, karşı tarafın yapmış olduğu paylaşımları cihazınıza indirmeniz için izin vermez. Yapılan paylaşımları ekran görüntüsü aldığınız zaman da karşı tarafa bildirim gider. SnapChat uygulamasında yer alan bir videoyu indirmenin en mantıklı yolu, ekran kaydedici uygulamasını indirmek olacaktır. AZScreen Recorder uygulamasını indirerek atılan videoyu bu şekilde kaydedebilirsiniz.

Bu uygulamayı indirdikten sonra başlatın ve daha sonra ekranınızda kayan bir simgenin yer aldığını göreceksiniz. Daha sonra ise, SnapChat’i açarak ekranda çıkan AZ Screen Recorder uygulamasına dokunun. Kayıt işlemini gerçekleştirmek için de kamera simgesini seçin ve daha sonra kaydetmek istediğiniz videoyu açarak kayıt işlemini gerçekleştirin. Kaydı kapatmak için de bildirim çubuğunu aşağı doğru çekin ve durdur düğmesine tıklayın.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz