Tekerlekli Sandalye Google Maps Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.579 / yorumsuz
Tekerlekli Sandalye Google Maps Uygulaması İndir

Tekerlekli Sandalye Desteği Artık Google Maps ‘de 

Google tarafından kullanıma sunulan harita servisi Google Maps yapmış olduğu yenilik ile tekerlekli sandalye kullanan kişilere özel bir güncelleme sundu. Devreye sokulan bu güncelleme sayesinde tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan kişilerin hayatları büyük oranda kolaylaştırılmış olacak.

Google Maps Hayatı Kolaylaştırmaya Devam Ediyor 

İlk başta harita servisi olarak kullanıma sunulan Google Maps daha sona yapılan pek çok güncelleme ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik özellikler kazanmıştı. Harita üzerinden mekânların çalışma saatleri, doluluk oranı ve işletmenin atmosferi gibi bilgiler sunan Google Maps şimdide tamamen tekerli sandalye kullanmak zorunda olan kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak bir yeniliğe imza atıyor.

Hangi Mekânlar Tekerlekli Sandalye Kullanıcılarına Uygun?

Uygulamada getirilen yeni özellik sayesinde gidilmek istenen mekânın tekerlekli sandalye kullanan kişilerin ziyaretine uygun olup olmadığı bilgisine yer veriliyor. Bu sayede artık tekerlekli sandalye kullanan kişilerin gittikleri işletmenin kapısından dönme zorunluluğu ortadan kaldırılmış oluyor ve bu kişilerin kendilerine uygun olan mekânlar arasında seçimde bulunmalarına olanak sağlanıyor.

Yine uygulamanın aktif olarak kullanılmaya başlanması ile beraber işletmeler de hem müşteri kaybetmemek hem de yeni müşteriler edinebilmek adına artık işletmelerini tekerlekli sandalye kullanıcılarına uygun hale getirmek için ekstra çaba sarf etmelerini sağlayacak. Yani uygulama tekerlekli sandalye kullanan kişilerin hayatlarını büyük oranda etkileyecek ve artık daha sosyal bir hayata imza atmalarını teşvik edecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz