TikTok video yorumlarını kapatma 2019

/ 5 Haziran 2019 / 3.928 / yorumsuz
TikTok video yorumlarını kapatma 2019

Bugün sizlere, tiktok videolarının nasıl yoruma kapatılacağı hakkında detaylı bilgileri aktaracağız.

Son dönemlerde en popüler video ve sosyal medya platformu TikTok olarak geliyor. Kullanıcı sayısı ve kısa sürede trend olması bizlerinde merakını ve dikkatini çekmiş durumda. Peki bu uygulamada videolar yorumlara nasıl kapatılıyor? İşte bu konuda sizlere bazı açıklamalarda bulunacağız.

TikTok yorum kapatma işlemi

Android ve iPhone kullanıcılarının TikTok uygulamasında çekmiş olduğu ve hazırladığı videoları yükledikten sonra hemen al kısmında yer alan sonraki kısmına dokunuyoruz. Daha sonra ise yoruma kapat diyoruz ve yoruma aç menüsü karşımıza geliyor. Daha sonra yoruma açmak istersek de açabiliriz.

Buna ek olarak ise daha önceki tüm videolarında yoruma kapatmak isterseniz eğer, basit bir işlem geliyor. Tamamını bu şekilde yoruma kapatabilirsiniz. Bunun için gizlilik ayarları, videodaki yorumları kapat kısmından videoları yoruma açmayı ve kapatmayı seçebilirsiniz.

Bugün sizlere Tiktok uygulamasında yorumların nasıl kapatılabileceğini açıkladık. Sizlerde bu konu üzerine tüm videoları kapatıp açabilirsiniz. Sizlerinde bir sorusu olursa eğer, yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz..


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz