Türk Telekom ödemeli arama kodu 2019

/ 23 Nisan 2019 / 3.659 / yorumsuz
Türk Telekom ödemeli arama kodu 2019

Daha önceden Avea isminde olan operatör Türk Telekom ile birleşmiş ve ödemeli aramanın nasıl olduğu henüz bilinmemektedir. Bu bakımdan sizlere ödemeli arama nasıl yapılır bu konuda bilgi vereceğiz.

Her geçen gün yeni tarifeler ve kampanyalar düzenlenmektedir. Ancak bazı kişiler faturalı hat yerine faturasız TL hatları kullanmayı tercih ediyor. Her yöne yapılan aramalar sonucu dakika kullanımları bittiği için, kişilerin ödemeli arama ihtiyacı çok fazla oluyor. Bu konu üzerine sizlere Türk Telekom ödemeli arama nasıl yapılır? Ödemeli arama kodu ne? Bu konularda bilgi vereceğiz.

Türk Telekom Ödemeli Arama

Türk Telekom ödemeli arama yapma kodu *135* olarak ifade ediliyor. Bu kodu yazıp ardından telefon numarasını yazmanız gerekmektedir. Ancak başında 0 olmayacak. Örnek *135*5421231231# olarak ifade edebiliriz.

Bunun yanı sıra ise kod olmadan 969605421231231 olarakta arama yaparak, karşı kişiye beni ara talebi gönderebilirsiniz. 9696 ödemeli arama talebi olmaktadır.

Bu aramalarda ücret karşıdaki kişiye yansıyor. Ara beni servisi hem faturalı hem de faturasız TL kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Ayrıca sms ile 5767’ye sizi aramasını istediğiniz telefon numarasını yazıp mesaj göndererekte talep oluşturabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz