Turkcell Hızlı Giriş 2019

/ 4 Nisan 2019 / 1.416 / yorumsuz
Turkcell Hızlı Giriş 2019

Turkcell hızlı giriş nasıl kullanılır bu konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sizlerinde bildiği gibi daha önceden hızlı giriş konusunda biraz bahsetmiştik. Ancak gelen yorumlarda Turkcell hızlı giriş nasıl yapılır merak konusu olduğunu öğrendik. İşte detaylar…

Turkcell Hızlı Giriş

Mobile connect servisi çok önemli bir hizmet oluyor. Kullanım konusunda çok fazla kolay olan ve daha önceleri ücretli wifi olarak duyurulan bir ifade ile akıllarda yer edinmişti. Daha sonra birçok tepki gelmiş ve hızlı giriş kullananlara yönelik akıllı telefonlarda mobil veri paylaşımı ücretsiz hale gelmişti. Kısacası internet paylaşımını devamlı kulllanmaktaysanız, hızlı giriş özelliği ücretsiz olarak devam edebiliyor. Peki hızlı giriş nasıl oluyor?

Turkcell Hızlı Giriş Nasıl Kullanılır?

Turkcell hızlı giriş kullanmak için aşağıda anlattıklarımızı takip etmeniz gerekiyor;

  • İlk olarak akıllı telefondan ayarlar menüsüne girerek, kişisel erişim noktasını aktif edin.
  • Daha sonra akıllı telefonunuza bir sms gelecek. Bu mesaj üzerinde sizlere bir link gönderilmiş olacak.
  • Bu linke tıklayarak sayfayı açın
  • Ardından kendi telefon numaranızı yazın.
  • Akıllı telefonunuzda açılan ekrandaki soruya onay verin ve kısa mesajdaki şifreyi girin.

Bu işlemlerden sonra hızlı giriş sistemi yinede eleştirilmiş ve hızlı girişin böyle olmaması gerektiği dile getirilmişti.

Güncelleme: Gelen eleştiriler yüzünden Turkcell, sadece hızlı giriş sistemi için telefon numaranızı istiyor ve size ekran bir uyarı göndererek onay verdiriyor. Ardından sisteme giriş yapılmış oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz