Twitter 140 Karakterde İfadeler Sayılıyor mu

/ 29 Ekim 2017 / 1.177 / yorumsuz
Twitter 140 Karakterde İfadeler Sayılıyor mu
Twitter Karakter Sınırı İçin Güncelleme
Twitter, günümüzde oldukça yaygın olan, akıllı telefonlarımızın olmazsa olmazı olan bir sosyal ağ. Kullanıcıların attığı tweetler 140 karakter ile sınırlandırıyordu. Twitter, yeni güncellemesi ile bu sınırı ortadan kaldırmasa da, gayet işinize yarayacak bir güzellik sunuyor.
Twitter’da bir başkasının gönderisine yanıt verirken, hele ki konuşmada birkaç kişi bulunuyorsa onların kullanıcı adını “@xkullanıcı” şeklinde yazdığınız için pek karakter hakkınız kalmıyordu. Fakat Twitter’ın kullanıma sunduğu yeni güncelleme ile artık tek tek kullanıcıların ismini de yanıtladığınız gönderiye yazmak zorunda değilsiniz.
Yakın zamanda Twitter’dan bu konu hakkında bir açıklama zaten yapılmıştı. 140 karakter ile kendinizi daha fazla ifade etmenizi sağlayacak özellikler üzerinde çalıştığını belirten Twitter, bunun ardından iki güncelleme getirdi. 
Artık gönderisine yanıt verdiğiniz kişi, sizin gönderinizin içerisinde değil, üzerinde görünecek. Yanıtla seçeneğine tıkladığınız takdirde, konuşmada kimlerin bulunduğuna göz atabiliyorsunuz. Konuşmaya göz attığınız sırada, her tweet içerisinde birçok kullanıcının ismini görmek yerine asıl yanıtı görecek ve kullanıcı adlarını ayrı bir yerden görebileceksiniz. 
Ayrıca bu sayede konuşmaları daha kolay takip edebilecek, konuya çok daha hakim olabileceksiniz. Ve karakter sınırı bir nebze daha faydanıza olacağı için, kendinizi ifade edebilmek adına daha rahat olacaksınız. 
Güncelleme web sayfası üzerinden yapıldığı gibi, iOS ve Android uygulamaları için de kullanıma sunuldu. Eğer uygulamayı hala indirmediyseniz veya güncellemediyseniz, iOS için App Store’dan; Android için ise Google Play Store’dan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz