Google Harita Uygulaması Android Güncelleme İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.255 / yorumsuz
Google Harita Uygulaması Android Güncelleme İndir

Google Harita Uygulaması Android İçin Güncelleme Yayımladı

Google tarafından kullanıcılara sunulan Google Haritalar Uygulaması Android işletim sistemini tercih eden kullanıcılar için güncelleme yayımlandı. Yayımlanan yeni güncellemenin ardından Google Haritalar ekstra pek çok yeni özelliğe kavuşturuldu.

Artık Hem Çok Daha Hızlı, Hem Çok Daha Pratik 

Yayımlanan yeni güncelleme ile beraber Google haritalar eski uygulamaya oranla çok daha büyük bir hıza ulaşırken aynı zamanda kullanımı pratikleştiren yeni özellikler de uygulamaya dâhil edilmiş oldu. Güncellemeyi indirdikten sonra uygulamayı yeniden açan kişiler ise büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Çünkü Google haritalar tasarımı nerede ise baştan aşağıya yenilenmiş durumda. Tasarım yeniliğinin yanı sıra uygulamada pek çok yeni özellikte beraber sunuluyor. Örneğin artık Google haritalar üzerinden konum belirleyerek size en yakın hastane, market, sağlık ocağı, eczane ya da akaryakıt istasyonu gibi aradığınız mekânları uygulama size otomatik olarak sıralıyor.

Tam 1 Yılda Geliştirildi

Yaklaşık 1 yıldır güncelleme üzerinde çalıştıklarını duyuran Google uzmanları kullanıcıların sunulan pek çok yenilik ile artık Google haritalar uygulamasından çok daha fazla yararlanabileceklerini belirtti. Google haritalar uygulaması ana sayfası üzerindeyken ekranı aşağıya doğru kaydırmanız durumunda farklı kategorilere göre sınıflandırılmış mekânların sıralanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Yine aracınıza yolda ilerlerken ya da yola çıkmadan önce uygulamadan anlık trafik durumu bilgilerini almanıza da olanak sağlanıyor. Şu anda sadece Android kullanıcılarının yararlanabildiği yeni özellikler İOS platformuna taşınacağı zaman ile ilgili olarak Google tarafından şu anda açıklanacak kesin bir tarih bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz