Twitter’da kelimeyi sessize alma 2019

/ 12 Mart 2019 / 1.345 / yorumsuz
Twitter’da kelimeyi sessize alma 2019

Twitter’da istenilen kelime nasıl sessize alınır? Bugün konumuz Twitter’da bilmeniz gerekenler diyebiliriz. Daha önceden kişileri sessize alırken, bugün vereceğimiz bilgiler neticesinde istenilen hangi kelimeleri akışlarda görmek istemiyorsanız, o kelimeleri akış panosunda yer almasını engelleyeceğiz. Yada bu kelimeleri sessize alacağız.

Dizi, Film, Haber, Spor ve benzeri takiplerde istemediğiniz kelimeleri sessize alabilir ve daha görmek istemeyebilirsiniz. Bu bakımdan sessiz moda alınan kelimeler zaman akışında karşınıza çıkmayacaktır.

Twitter’da kelimeleri sessize alma nasıl yapılır?

Twitter’de herhangi bir kelimeyi sessize alırsanız hem o kelime hem de etiketleri sessize almış sayılırsınız. Bu bakımdan hiçbir şekilde o kelimeleri görmeyeceksiniz. Kısaca bir örnek verirsek eğer, “android” kelimesiyle beraber “#android” etiketlerinide artık görmeyecek ve haberdar olmayacaksınız.

Sessize alma işleminde isterseniz sonsuza kadar, tekrardan siz açmaya dek veya 24 saatlik, 7 günlük veya 1 aylık süre tanıyabilirsiniz. Şimdiye kadar anlattıklarımı anladığınızı varsayıyorum. Şimdi yapılışa geçelim.

  • İlk önce Twitter hesabınıza giriş yapın,
  • Şimdi Ayarlar ve Gizlilik sekmesine girin
  • Sessize Alınan Kelimeler’e tıklayın
  • Bu adımları takip etmek yerine https://twitter.com/settings/muted_keywords bu linki adres çubuğuna kopyalayıp direk istediğimiz sayfaya gidebilirsiniz.
  • Bu alandan ise “ekle” yazan kısma tıklayarak istemediğimiz kelimeyi yazalım. Hepsi bu kadar…

Telefonda kelimeler nasıl sessize alınır?

Telefondan bildirimleri kapatmak istiyorsanız eğer, yani kelimeleri sessize alacaksanız eğer, aşağıdaki yolu takip edin.

  • Bildirimler sekmesine girin
  • Çark dişli ayarına basın.
  • Sessize alınan kelimelere dokunun
  • +sessize alınan kelime yada cümle ekle

yukarıdaki kısımda istemediğiniz kelimeleri ekleyin. Hepsi bu kadar…

MOBİL CİHAZLARDA CÜMLELERİ SESSİZE ALMA

  • Bildirimler sekmesi
  • Dişli
  • Sessize alınan kelimeler
  • + Sessize alınan kelime veya cümle ekle

Bu konuda daha ayrıntılı extra bilgiler için “https://help.twitter.com/tr/using-twitter/advanced-twitter-mute-options” adresi üzerinden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bu konumuzda twitter kelimeleri sessize al özelliği konusunda siz takipçilere bilgi vermeye çalıştık. Bununla alakalı olarak sorularınız için sayfamızın hemen altında yorumlar kısmından tarafımıza sorularınızı gönderebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz